A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Пенсійним фондом України запроваджено інформування громадян за допомогою СМС-повідомлень

Дата: 02.07.2018 15:38
Кількість переглядів: 890

? ?µ?·???»?????°?? ???????????? ?·???±???°?¶?µ???? ?·?° ?·?°?????????? "???µ?????????????? ???????????? ???????°?????? ?·?°?????????°???¶?µ???? ?????????????????°?????? ?????????°?????? ?·?° ?????????????????? ??????-???????????????»?µ????"

   Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України повідомляє, що Пенсійним фондом України запроваджується сучасний  онлайн-сервіс інформування  громадян шляхом смс-повідомлень.  Скористатися такою послугою можуть як пенсіонери, так і застраховані особи. Сервіс надається БЕЗКОШТОВНО.

   За допомогою СМС-повідомлень Пенсійний фонд інформуватиме громадян  про результати розгляду звернення за призначенням, перерахунком,  та поновленням пенсії;  про утримання з пенсійної виплати та про припинення виплати пенсії; про необхідність звернення до Пенсійного фонду України для підтвердження даних про особу, про сплату страхових внесків та розмір страхового стажу.

  Для підключення сервісу СМС-інформування необхідно особисто звернутися до Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької  або активувати послугу в особистому кабінеті Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

  Після успішного налаштування сервісу, за декілька хвилин на телефон надійде СМС-повідомлення про підтвердження реєстрації.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано