A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Заходи проєкту «Університет поважного віку» вже стартували

Дата: 26.01.2022 14:33
Кількість переглядів: 898

Шість обладнаних мультимедійних кімнат  скоро працюватимуть при будинках культури населенних пунктів Шахівської громади  (Никанорівка, Новоторецьке, Володимирівка, Золотий Колодязь, Торецьке, Шахове).

       На їх базі вже стартують  навчальні заходи, майстер-класи, інформаційно-роз'яснювальна робота  та відбудуться інші  цікаві  події, а також надаватиметься нова соціальна послуга для мешканців похилого віку. «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», який співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ). Шахівська сільська рада та КУ «Центр надання соціальних послуг» є партнерами проєкту та надають організаційну й адміністративну підтримку в його виконанні. Активні заходи проєкту вже стартували.

     На  початку грудня соціальні працівники КУ «Центр надання соціальних послуг Шахівської сільської ради» зустрілись онлайн з колегами з Селидівської громади (Донецька обл.) та Широківської громади (Запорізька обл.)

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

         24 та 26 січня 2022 року фахівці із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг Шахівської сільської ради» разом з працівниками Володимирівського СБК провели у Володимирівському будинку культури та у селі Новотрецьку - майстер клас з виконання творчих робіт технікою малювання картин по номерам, проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення про заходи в рамках проєкту з організації тренінгів з комп’ютерної і фінансової грамотності, лекцій на тему здоров’я та інші заходи для мешканців і мешканок 60+.

       Проєкт «Університет поважного віку» реалізується громадською організацією «Стратегії і технології ефективного партнерства» (ГО «СТЕП») в рамках проєкту «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано