A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Увага! Проведення конкурсу на придбання військових облігацій...

Дата: 11.08.2022 10:52
Кількість переглядів: 376

Фото без опису

ЗАЯВКА-ПРОПОЗИЦІЯ

для розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Шахівської сільської територіальної громади шляхом придбання державних цінних паперів – військових облігації внутрішньої державної позики

у 2022 році

Відповідно до ст. 16 Бюджетного Кодексу України, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2018 року № 544 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів шляхом придбання державних цінних паперів» (із змінами) та розпорядження начальника Шахівської сільської військової адміністрації від 10 серпня 2022 року № 17/од «Про надання права фінансовому відділу на придбання державних цінних паперів (військових облігацій)» фінансовий відділ Шахівської сільської ради проводить конкурс з відбору первинного дилера для розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Шахівської сільської територіальної громади  шляхом придбання державних цінних паперів – військових облігації внутрішньої державної позики.

Умови:

  1. У конкурсі можуть брати участь банки-первинні дилери (далі — банки) перелік яких розміщено на сайті Міністерства фінансів України за посиланням https://mof.gov.ua/uk/perelik-pervinnih-dileriv, до яких протягом останнього року Національний банк не застосовував таких заходів впливу, як обмеження, зупинення чи припинення здійснення окремих видів операцій та віднесення банку до категорії проблемних або неплатоспроможних.
  2. Потенційний обсяг коштів — 45,0 млн. гривень; середньострокові військові облігації внутрішньої державної позики з терміном погашення їх до серпня 2023 року.
  3. Обов’язковими умовами в поданих банками пропозиціях та під час укладення договору про обслуговування рахунка в цінних паперах та генеральної угоди або іншого відповідного договору між фінансовим відділом Шахівської сільської ради та банком є:

- перерахування первинним дилером процентного доходу/дисконту та/або суми погашення державних цінних паперів не пізніше наступного банківського дня після їх отримання, відповідальності в разі неповернення чи несвоєчасного повернення коштів у зазначений строк на відповідні рахунки місцевого бюджету, відкриті в Казначействі;

- плата за обслуговування рахунку в цінних паперах та обслуговування діяльності з торгівлі фінансовими інструментами (брокерської діяльності) на відповідний строк;

4. Критеріями при визначенні банку-переможця є:

- вартість обслуговування відповідного рахунка в цінних паперах та обслуговування діяльності з торгівлі фінансовими інструментами (брокерської діяльності) на відповідний строк (вартість відкриття рахунку, вартість купівлі цінних паперів, вартість зарахування на рахунок цінних паперів, вартість зберігання цінних паперів, вартість списання з рахунку цінних паперів).

5. Конкурсна комісія має право звертатися до первинних дилерів, які подали пропозиції, за роз’ясненнями та наданням додаткової інформації.

Використання відомостей, що містяться у пропозиціях первинних дилерів, здійснюється з додержанням вимог законодавства.

Інформація, що стосується розгляду, пояснення, оцінки та порівняння пропозицій, є конфіденційною.

Переможцем конкурсу визнається первинний дилер, який за інших рівних умов запропонував найменшу вартість обслуговування відповідного рахунка в цінних паперах та обслуговування діяльності з торгівлі фінансовими інструментами (брокерської діяльності) на відповідний строк.

Пропозиції:

Пропозиції та умови розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Шахівської сільської територіальної громади шляхом придбання державних цінних паперів – військових облігації внутрішньої державної позики подаються фінансовому відділу Шахівської сільської ради за адресою: 85050, Донецька обл., Покровський район, с. Шахово,  вул. М.Ф. Чернявського, б.14, тел. +380502044428 у закритому конверті до 15.00 год. 17 серпня 2022 року.

Розкриття пропозицій відбудеться 19.08.2022р. о 10-00 год. за адресою: Донецька обл., Покровський район, с. Шахово,  вул. М.Ф. Чернявського, б.14, Фінансовий відділ Шахівської сільської ради.

 

_______________________________________________________


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано