A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Грантові програми. Фонди підтримки та інструменти розвитку

Державна служба зайнятості надає фінансову підтримку в понад 90 тис. грн на започаткування бізнесу

Якщо ви є зареєстрованим безробітним, хочете працювати на себе, прагнете самостійно створити власне робоче місце, маєте хист до підприємницької діяльності, а також чітку бізнес ідею, то долучайтеся до програми розвитку підприємництва серед безробітних. Державна служба зайнятості протягом багатьох років ефективно реалізує активну програму сприяння зайнятості – одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації безробітними підприємницької діяльності. Деталі.

13:14 05.03.2020

USAID надає гранти на підтримку МСП, якими керують жінки

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) приймає грантові заявки від українських малих та середніх підприємств (МСП), якими керують і володіють жінки, що бажають розширити свій діючий бізнес.

08:50 05.03.2020

ПРОГРАМА "ЖІНКИ У БІЗНЕСІ"

Європейський Банк Реконструкції та Розвитку працює з підприємствами малого та середнього бізнесу (МСБ), які очолюють жінки, для активнішого залучення жінок у бізнес. Детальніше.

14:55 04.03.2020

ПРОЄКТ Unlimit Ukraine

Європейська Бізнес Асоціація ініціювала проєкт Unlimit Ukraine  для того, аби дати поштовх до зростання та розвитку молодому українському бізнесу. Учасники проєкту - українські підприємці, які відносяться до малого та мікро бізнесу без обмежень щодо видів діяльності та зареєстровані фізичними особами-підприємцями. Перейти на сайт.

13:34 04.03.2020

КАРТА МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ МАЛОГО І СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ

За допомогою цієї карти можливостей дізнайтесь, як вийти на міжнародні ринки, де знайти фінансові ресурси та як розвинути навички ведення бізнесу і покращити діловий клімат в країні. Детальніше 

11:31 04.03.2020

Український фонд стартапів надає фінансування компаніям на початкових стадіях їхнього розвитку.  

Український фонд стартапів - це загальнодержавна інвестиційна програма, яка надає фінансування найталановитішим українським підприємцям.  Процес відбору стартапів для надання грантів відбувається на конкурсній основі: компанії оцінюються та обираються радою незалежних інвестиційних експертів. Деталі за посиланням https://usf.com.ua/

15:40 03.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано