A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Зустріч ветеранів педагогічної праці

Дата: 26.09.2017 08:28
Кількість переглядів: 1386

   Фото без опису

  Зворушлива зустріч ветеранів педагогічної праці відбулася нещодавно у Володимирівському БК. Зібралися педагоги Новоторецької та Шахівської шкіл, які не один десяток років життя віддали одній з найпотрібніших на землі професій – професії вчителя.

     Ініціатором зустрічі « Наша молодість вічно з нами » стала вчитель української мови та літератури Бодра Н.І., яка в даний час перебуває на заслуженому відпочинку. Надія Іванівна - творча людина з доброю душею, і тепло душі своєї вона постійно віддає людям, які її оточують. Надія Іванівна – розробила сценарій свята, була ведучою урочистої частини.

    Під час зустрічі панувала святкова атмосфера. Присутні забули про поважний вік, негаразди і хвороби. У всіх був піднесений настій, сяяли посмішки, по-молодому світилися очі. Ветерани педагогічної праці перебували під враженням почутого, знаходилися в царині тепла, доброзичливості.

    Зі словами привітань і щирих побажань звернулися до присутніх голова Шахівської ОТГ Кучеріненко В.М., староста с.Володимирівка Сацура В.М., староста с.Новоторецьке Махниборода А.С.

    Очільники Шахівської громади активно допомогли в організації зустрічі, надали транспорт, організували подарунки, святкові столи, внесли душевну атмосферу.

    У рамках концертної програми всіх присутніх у залі чарував своїм співом ансамбль «Співучі дівчата» Торецького БК у складі Тямало К.М., Рудяк Г.М., Неділько Л.І., Соболь А.М., Любарцевої Н.О., Неділька М.М.. Ансамбль запропонував цілу низку пісень, за майстерне виконання яких глядачі дякували щирими аплодисментами. Присутні були вражені співом солісток Соболь А.М., Голованьової Я.М., Сацури І.В.

    Життя триває! Треба бути корисним людям. Такою позивною енергетикою були пронизані виступи Івіної В.Ф., Пащенко М.І., Сергєєвої А.І. Ветерани педагогічної праці йдуть в ногу з життям, вони активні й творчі. Саме за активну участь у громадському житті села були нагороджені Почесними грамотами Ященко В.І., Івіна В.Ф., Сергєєва А.І., Воєвода Н.І., Статєва К.Д.

    Під час зустрічі була організована виставка «Руками створена краса». Приємно здивувало різноманіття експонатів і технік виконання. Вражали вишиті бісером картини Івіної В.Ф., вироби із шовкових стрічок Олексів В.В., чарували вишиті бісером сорочки й рушники Омельченко Л.Ю., рушники Казенних О.П., дивували «Бісерні штучки» Куштейко Г.В., картини з насіння Яворської О.В., українська вишивка Рібун Г.С.

    Всім було гарно на душі за святково накритими столами, де спогадами поринули в далекі роки, перегортали сторінки шкільного життя, прожитих років. Переплелося в цих спогадах все: і веселі випадки, і сумні історії, і розповіді про дітей та онуків. Цей час став калейдоскопом  позитивних емоцій.

    Життя рухається в шаленому темпі. Та кожній людині і в кожному віці потрібен певний час, щоб зупинитися озирнутися на прожите й пережите, зрозуміти, що душа людини ніколи не старіє.

    Колектив ветеранів педагогічної праці Новоторецької та Шахівської шкіл висловлює щиру вдячність Бодрій Н.І. за чудову організацію свята Кучеріненко В.М., Сацурі В.М., Махнибороді А.С. за розуміння, підтримку, матеріальну допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано