A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

До уваги суб’єктів малого підприємництва !

Дата: 01.09.2017 11:22
Кількість переглядів: 849

 

                      До уваги суб’єктів малого підприємництва !

             Відповідно до розпоряджень голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 25.04.2017 № 409 «Про порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва» та від 05.05.2017 № 466 «Про порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на надання фінансової підтримки суб’єктами малого підприємництва на реалізацію проектів» оголошено конкурсний відбір проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва, за якими буде надаватися часткова компенсація відсоткових ставок за залученими кредитами і фінансова підтримка на реалізацію проектів за конкурсним відбором.

            Інформацію  для розповсюдження розміщено на сайті облдержадміністрації dn.gov.ua у розділі «Поточна діяльність» (підрозділ «Український донецький куркуль»), «Малий бізнес», «Оголошення».

            Конкурс проводиться на постійній основі протягом поточного року.

           Заявки на участь у черговому конкурсному відборі та відповідні документи подаються до 05 вересня 2017 року  департаменту економіки облдержадміністрації за адресою:  м. Краматорськ, вул. Б. Хмельницького,6, каб.412.

            Проведення чергового конкурсного відбору заплановано на 19 вересня 2017 року.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано