A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

В ЗАПОРІЖЖІ ПРОЙШЛА МАСШТАБНА МІЖРЕГІОНАЛЬНА КОНФЕРЕНЦІЯ

Дата: 29.07.2017 11:45
Кількість переглядів: 855

Фото без опису

     27-28 липня начальник Центру надання адміністративних послуг Шахівської ОТГ – Омельченко Анна разом з представниками об’єднаних територіальних громад 10 областей відвідали конференцію «Стан та перспективи реформування системи надання адміністративних послуг. Децентралізація повноважень» в м.Запоріжжя.

     Запорізький ВП «Центр розвитку місцевого самоврядування», Дніпровський, Полтавський, Львівський Хаби та Запорізька ОДА стали організатором дводенної міжрегіональної конференції.

Фото без опису

     Відкрили захід заступник голови правління Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» Ігор Вінницький, директор Запорізького ВП «Центр розвитку місцевого самоврядування» Олександр Свистун, заступник голови – керівник апарату Запорізької ОДА Зінаїда Бойко та депутат Запорізької обласної ради Дмитро Майстро, які розпочали захід доповідями про реформу децентралізації в Україні в цілому та Запорізькій області зокрема.

     Серед основних спікерів заходу – Роман Матвійчук – експерт Компоненту 2. Програма U-LEAD, керівник-експерт проекту ЕС з модернізації 16 Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) у Волинській, Львівській та Рівненських областях. Експерт проінформував учасників конференції про існуючі моделі, кроки створення та калькулятор витрат на ЦНАП.

Фото без опису

     Своїм досвідом поділились Ірина Корольчук – керівник ЦНАП Зимнівської ОТГ Волинській області та Лариса Карп’як – керівник ЦНАП у м. Луцьку, які розповіли про власний шлях від створення до успішного функціонування ЦНАП у своїх регіонах.

Фото без опису

     В рамках конференції директор Запорізького ВП «Центр розвитку місцевого самоврядування» презентував аудиторії відео-історію про впровадження реформи, яка демонструє відмінності якості життя об’єднаних територій та противників децентралізації.

Фото без опису

     Разом робимо послуги доступними для населення!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано