A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

«День Пенсійного фонду» в Шахівській об’єднаній громаді

Дата: 25.05.2017 14:07
Кількість переглядів: 675

24 травня 2017 перший заступник начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Пітик Неоніла Євгеніївна провела «День Пенсійного фонду» для керівників підприємств, установ, організацій та фізичних осіб - підприємців, які ведуть діяльність на території Шахівської об’єднаної територіальної громади.

Під час зустрічі Неоніла Євгеніївна розповіла про зміни в законодавстві про працю, наслідки нелегальної зайнятості. Перший заступник начальника управління наглядно презентувала статистичний та аналітичний матеріал в діаграмах, графіках з питань рівня оплати праці, чисельності працюючих, зайнятості працездатного населення, відсотку забезпеченості виплати пенсій власними коштами та ін. по суб’єктах господарювання, які ведуть діяльність на території сільської ради.

По закінченню заходу Неоніла Євгеніївна відповіла на всі питання присутніх та зазначила, що кожен може контролювати дані про заробітну плату та страховий стаж за допомогою веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано