A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Делегація ГО «Українська Ініціатива» побувала на батьківщині М.Чернявського

Дата: 24.12.2017 14:29
Кількість переглядів: 756

Фото без опису

22 грудня 2017 року делегація ГО «Українська Ініціатива» у складі голови правління Юрія Косенка, заступника голови правління Ольги Тимчишин, керівника осередку ГО «Українська Ініціатива» в Донецькій області Олени Василенко та члена організації Марини Саєнко (м. Краматорськ) відвідала село Шахове (Добропільський район, Донецька область), де 150 років тому народився класик української літератури й борець за незалежність України Микола Чернявський, закатований російсько-більшовицькими загарбниками 19 січня 1938 року.

 

Делегацію зустрів завідувач сектору освіти, молоді та спорту, культури і туризму Шахівської сільської ради Олександр Олександрович Шейко, який провів гостей до меморіальної дошки на честь Миколи Чернявського, що встановлена на будинку сільради, а також ознайомив із життям села Шахове.

Від ГО «Українська Ініціатива» О.О. Шейко отримав у подарунок декілька примірників збірки оповідань та віршів Миколи Чернявського. Пан Шейко зазначив, що ці примірники будуть передані в школи та бібліотеки Шахівської ОТГ, де відбудуться спеціальні заходи, присвячені видатному земляку.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано