A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

АРХІВИ – ЦЕ ПАМ'ЯТЬ НАРОДУ…

Дата: 13.10.2017 17:42
Кількість переглядів: 919

Фото без опису
 Сьогодні архівним відділом Добропільської райдержадміністрації проведено круглий стіл на тему «Архів - історія, сучасність», учасниками якого були особи, відповідальні за діловодство та стан архівної справи установ, підприємств, організацій району.
Від Шахівської громади у цьому зібранні приймала участь Павленко Марина Вікторівна - архіваріус Шахівської сільської ради

Окрема увага була приділена діяльності експертних комісій юридичних осіб у зоні комплектування архівного відділу щодо забезпечення збереження та поповнення документами Національного архівного фонду України.

На питання, які цікавили присутніх, надавалися вичерпні відповіді.
Від особистого ставлення посадових осіб до дотримання вимог з діловодства та ведення архівної справи залежить доля багатьох людей, які звертаються або будуть звертатися до архіву за отриманням довідок соціально-правового характеру: про стаж та заробітну плату, про виділення або площу земельних ділянок, купівлю-продаж того чи іншого об’єкту, оформлення заповіту тощо.
Запропоновано було ознайомитися з переліком питань та визначитися з тими, які треба винести на розгляд наступного засідання «круглого столу».
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано