Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

"Різдвяний передзвін".

Дата: 15.01.2018 15:13
Кількість переглядів: 1123

   Фото без опису

   12 грудня 2018 року в с. Званівка Бахмутського району Донецької області в рамках культурно-мистецької акції "Різдвяний передзвін відбувся відкритий фестиваль вертепників та колядників. На свято приїхало понад 20 колективів зі Львівської області та з усіх районів Донеччини.

   Мета фестивалю є відновлення вікових національних українських традицій, сприяння культурному об'єднанню суспільства України та залучення широких мас місцевого населення до популяризації української культури".

Мешканці с. Званівка та гості свята мали змогу скуштувати традиційні українські різдвяні страви, які були представленні в межах конкурсної програми «Кращий різдвяний стіл». У програмі заходу було проведено такі конкурси, як конкурс різдвяних зірок – «Сяйво Різдвяних зірок», конкурс куті «Кутя на столі – свято у душі» та конкурс на кращого Дідуха.

Шахівську сільську раду представляли колективи Торецького та Володимирівського СБК під керівництвом Тямало К.М. та Балик Н.Л.. Вітаємо колектив Володимирівського СБК (Балик Н.Л.) за зайняте ІІІ місце у конкурсі  кращого дідуха.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано