A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

З Днем працівника соціальної сфери!

Дата: 02.11.2017 15:26
Кількість переглядів: 926

                                        

У першу неділю листопада на Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята.

Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби,адже ця праця сповнена гуманізму, милосердя і тепла – працівників соціальної сфери!

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.  

Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служать людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини.

Бажаємо Вам і Вашим родинам подальших успіхів у праці, вдалих починань, міцного здоров'я, добра, впевненості у майбутньому, здійснення мрій та задумів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано