A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

З Днем збройних сил України!

Дата: 06.12.2017 15:00
Кількість переглядів: 826

             З Днем Збройних сил України!

 

Військові сили України - це наш тил, захист, безпека. Бажаємо нашим військовим нести службу без поразок і втрат, без війн і битв. Нехай серця коханих жінок дістаються без шабель і гармат, нехай в будинку буде достаток, на службі порядок а на душі спокій.

Мужність, честь, сила і відвага - тільки кращі з кращих склали присягу в рядах Збройних сил України. Ви готові стати на захист своєї батьківщини, не втрачаючи жодної хвилини. У святковий день я хочу побажати вам спокійного мирного неба над головою, щасливого особистого життя і заслуженого підвищення по службі.

    Історія свята:

День Збройних сил України – це професійне свято всіх військових ЗСУ. Вперше цю дату відзначили в 1993 році, коли Верховна Рада (далі - ВРУ)  прийняла відповідну постанову.

6 грудня – зовсім не випадкова дата для свята, адже саме цього дня в 1991 році було прийнято закон «Про Збройні сили України».

За короткий термін ВРУ затвердила кілька законодавчих актів, що стосуються військової сфери країни. Серед них: постанова «Про Раду оборони України», Воєнна доктрина України, Концепція оборони і будівництва Збройних сил України, закон «Про Збройні сили України».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано