A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Інформація для агровиробників.

Дата: 26.03.2018 10:13
Кількість переглядів: 801

      Фото без опису            

   ПАТ «АГРАРНИЙ ФОНД» РОЗПОЧИНАЄ ВЕСНЯНУ КАМПАНІЮ З ПРОДАЖУ МІНЕРАЛЬНИХ ДОБРИВ

     ПАТ «Аграрний фонд» розпочинає весняну кампанію з продажу мінеральних добрив українського виробництва. Про це повідомив голова правління Товариства Андрій Радченко.

«З 5 лютого в усіх областях України ми поновлюємо продаж мінеральних добрив, як і обіцяли наприкінці року. Сподіваюсь, що агровиробників зацікавить співпраця саме з Аграрним фондом, оскільки ми пропонуємо гнучку систему ціноутворення, індивідуальний підхід до потреб клієнтів та розгалужену систему дистрибуції», - зазначив Андрій Радченко.

В асортименті ПАТ «Аграрний фонд» на сьогодні: аміачна селітра, карбамідно-аміачна суміш (КАС), карбамід, вапняково-аміачна селітра (ВАС).

ПАТ «Аграрний фонд» має розгалужену мережу складів зберігання з покриття всієї території України, отже, оформити покупку можна як в центральному офісі, так і в одному з 

Голова правління Товариства також зазначив, що Аграрний фонд надає перевагу співробітництву з малими та середніми агропідприємства, оскільки основна місія державного підприємства - підтримка національного виробника.

Крім того, клієнтам, які укладають форвардний контракт з ПАТ «Аграрний фонд» на зерно врожаю 2018 року, надаються знижки та переваги при укладенні договору на купівлю мінеральних добрив.

Детальніше дізнатися про умови продажу мінеральних добрив та акційні пропозиції, а також оформити заявку онлайн ви можете на спеціальній


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано