A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти.

Дата: 27.03.2018 13:53
Кількість переглядів: 910

     4 квітня 2018 року набирає чинності Закон України від 18.05.2017 №2042-19 «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин».

Згідно до положень цього Закону представниками Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів га захисту споживачів будуть здійснюватися перевірки підприємств харчової та переробної промисловості. Державний контроль здійснюється на будь-якій стадії виробництва та обігу харчових продуктів та кормів.

Заходи державного контролю здійснюються без попередження (повідомлення) оператора ринку, крім аудиту та інших випадків, коли таке попередження є необхідною умовою забезпечення ефективності державного контролю. Аудит постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, проводиться за умови повідомлення оператора ринку не пізніше ніж за три робочі дні до здійснення такого заходу.

Відповідальність за порушення законодавства про харчові продукти передбачена у розділі IX Відповідальність за порушення цього Закону, Законодавства про харчові продукт та корма Закону України від 18.05.2017 №2042-19 «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано