A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Проект «Програма підтримки аграрного і сільського розвитку в Україні» («Агросільрозвиток»).

Дата: 07.05.2018 13:44
Кількість переглядів: 742

   Фото без опису

   Проект «Програма підтримки аграрного і сільського розвитку в Україні» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк», надалі - «Кімонікс», запрошує подавати заявки на одержання грантів для інвестування у діяльність, яка спрямована на збільшення доданої вартості у плодоовочевому та м’ясомолочному секторах Донецької та Луганської областей, впровадження нових технологій післяврожайної обробки та переробки продукції, впровадження міжнародних стандартів якості та безпечності сільськогосподарської продукції, розширення ринків її збуту.

   Проект «Агросільрозвиток» планує надати приблизно 7 млн. грн. Очікується, що сума кожного гранту буде орієнтовно в діапазоні від одного до трьох мільйонів гривень. Очікується, що термін дії грантової угоди за даним запитом на подання заявок на одержання гранту не перевищуватиме 12 місяців. Приблизна дата початку присудження грантів за даним запитом на подання заявок на одержання гранту - 20 липня 2018 року.

   Проект «Агросільрозвиток» планує відібрати 2-3 недержавні українські організації, які мають належати до однієї із таких категорій:

малі та середні підприємства, приватні підприємці (далі - МСП) у сфері агропромислового сектору (переробка, логістика, збут, тощо);

МСП - постачальники послуг, в тому числі консалтингових, та матеріально- технічних ресурсів (наприклад, добрива, засоби захисту рослин, ветеринарний супровід, комбікорми, упаковка продукції, забезпечення логістики тощо) для забезпечення виробників та переробників плодово-овочевої та м'ясо-молочної продукції на контрольованих Урядом України територіях Донецької та Луганської областей.

   Проект «Агросільрозвиток» зосередить свою підтримку на розробці та реалізації бізнес-проектів, спрямованих на:

вдосконалення післяврожайної обробки (сортування, пакування, зберігання, охолодження, тощо), та переробки (сушіння, засолювання, консервування, пастеризації, виробництво м'ясо-молочної продукції, тощо) сільськогосподарської продукції шляхом придбання обладнання;

впровадження енергозберігаючих технологій у процесах післяврожайної обробки та переробки сільськогосподарської продукції

створення демонстраційних ділянок, що показують нові технології виробництва і переробки сільськогосподарської продукції і поширення на їх базі кращого досвіду;

проведення кампаній з покращення ефективності роботи завдяки впровадженим практикам зі зміни поведінки агро-МСП.

   Заявки подаються українською мовою обсягом не більше 20 сторінок. Заявки (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи) слід подавати в електронному форматі на нижчезазначену електронну адресу: grants@ukraineards.com з посиланням на ИРА-04-3. Заявки мають бути подані не пізніше 18:00 годин за місцевим часом 06.06.2018. Заявки, надіслані пізніше встановленого часу, або такі, що не відповідають вимогам до подання (комплектності) документів, розглядатися не будуть.

   Усі питання просимо надсилати на ім’я керівника відділу грантів і контрактів Володимира Наконечного, на електронну адресу: grants@ukraineards.com. На прохання заявників проект «Агросільрозвиток» допомагатиме заявникам зрозуміти процедуру подання заявок і може надати консультацію щодо підготовки заявки.

   Докладніше про умови надання грантів у рамках цього конкурсу, критерії відбору заявок тощо дивіться за посиланням: https://gurt.org.ua/news/grants/45299/. Повний текст оголошення про конкурс, форма заявки та форма бюджету (додаються).

   Проект «Агросільрозвиток» проведе 2 семінари з питань підготовки заявок з 22 до 25 травня 2018 року у будівлі Донецької обласної державної адміністрації у м. Краматорськ. Проект «Агросільрозвиток» надасть уточнену інформацію про час та місце проведення семінару організаціям, які надіслали листи про намір взяти участь у семінарі, за 1 тиждень до дня його проведення. Зацікавлені заявники повинні підтвердити свою участь, надіславши лист про наміри з інформацію про прізвище, ім’я та по-батькові учасника і назву організації на ім’я керівника відділу грантів і контрактів Володимира Наконечного, на адресу grants@ukraineards.com. Присутніми на семінарі можуть бути не більше двох представників від кожної організації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано