A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Навчально-ознайомчий візит до молодіжного центру «Нові крила» Волинської області

Дата: 14.05.2018 19:39
Кількість переглядів: 1057

      Шахівська сільська рада повідомляє про можливість прийняття участі у навчально-ознайомчий візит молоді з Одеської та Донецької областей до Нововолинського молодіжного центру «Нові крила» Волинської області, якій відбудеться 26-27 травня 2018 року.

       Візит відбудеться в рамках проекту «Пошук майбутнього» за підтримки програми «Активні громадяни» Британської Ради в Україні. Організаторами та партнерами заходу є: благодійний фонд "Молода громада» (Одеська область), громадська організація «Міцна громада» (Донецька область) та громадська організація молодіжний ресурсний центр «Нові крила» (Волинська область). Прийняти участь у візиті може молодь (18-35 років), котра прагне створити молодіжний центр у своїй громаді, розвивати його діяльність та мережуватись з молодіжними центрами з інших регіонів України.

     Для участі у заході необхідно заповнити форму учасника до 24:00 15 травня 2018 року, яка доступна за посиланням: https://goo.gl/forms/VpEzCohAbh4z9uTT2.

    За додатковою інформацією радимо звертатись до фасилітаторки програми «Активні громадяни» Британської Ради в Україні Людмили Лєвих за телефоном +380678952504.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано