Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

ВІДНОВЛЕНО РОБОТУ АНТИРЕЙДЕPСТКИХ АГРАРНИХ ШТАБІВ !

Дата: 23.05.2018 08:57
Кількість переглядів: 714

                                 Фото без опису

 

   Відповідно до протокольного рішення Кабінету Міністрів України від 09 серпня 2017 року за ініціативою Міністерства юстиції з метою забезпечення захисту аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі чи урожаю, швидкого й ефективного реагування на будь-які незаконні дії стосовно протиправного захоплення майна аграріїв, надання правової допомоги в оформленні правовстановлюючих документів на земельні ділянки, сприяння правоохоронним органам у фіксації вчинених правопорушень для подальшого притягнення винних осіб до відповідальності в регіонах України утворені оперативні штаби.

   Оперативний штаб реагування на спроби рейдерських захоплень землі чи зібраного врожаю з 11 серпня 2017 року запрацював і в Донецькій області. Для забезпечення комплексного підходу в боротьбі з рейдерством до складу штабу увійшли керівники облдержадміністрації, Головного територіального управління юстиції. Національної поліції, Держгеокадастру та представник обласної аграрної асоціації.

   Згідно з протокольним рішенням Кабінету Міністрів України від 06 грудня 2017 року роботу оперативних штабів продовжено. Так. захист прав аграріїв та робота аграрних штабів - один із пріоритетних напрямів Міністерства юстиції у 2018 році.

   Крім того, на території України, у т.ч. на Донеччині, створені та працюють мобільні гонки доступу Міністерства юстиції до системи безоплатної правової допомоги, які покликані безпосередньо виїжджати до віддалених районних центрів та селищ й допомагати людям грамотно захищати свої права в юридичній площині.

   З Графіком роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги можна ознайомитись на сайті Міністерства юстиції України, а також на сайті Головного територіального управління юстиції у Донецькій області або за

   Всім, у кого виникають питання, пов’язані із орендою землі, користуванням земельними ділянками, захистом будь-яких майнових прав, пропонуємо звертатись за допомогою до оперативного штабу в Донецькій обласні, створеного Донецькою обласною державною адміністрацією:

телефон (06264) 2-01-21,

e-mail; : apr.d@dn.gov.ua

   Для отримана роз’яснень вимог чинного законодавства щодо оформлення земельних відносин звергайтеся до спеціалістів управління юстиції:

телефон (06264) 4-24-81

 Головне територіальне управління юстиції у Донецькій області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано