Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Свято Останнього дзвоника!

Дата: 26.05.2018 11:44
Кількість переглядів: 894

25 травня 2018 року в школах Шахівської сільської ради відсвяткували свято Останнього дзвоника.

  Свято Останнього дзвоника в Шахівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідали: начальник відділу енергозбереження та енергоефективності Департаменту базових галузей промисловості Безкровний Олег Павлович, директор СТОВ "Торецьке" Голованьов Володимир Миколайович та секретар Шахівської сільської ради Омельченко Людмила Юріївна.

 Найкращі учні школи за високі досягнення у навчанні, перемоги в різних конкурсах та спортивних змаганнях, активну участь у громадському житті школи отримали грамоти та дипломи.

  Вітаємо випускників зі святом! У житті так заведено, що в приємні моменти час летить непомітно. Настільки ж швидко пролетіли і шкільні роки, попереду багатьох лякає невідомість. Проте боятися її не варто, у кожного обов'язково в житті все складеться, треба лише докласти трохи зусиль і сміливо долати труднощі. Більшість з вас стануть студентами і переживуть ще чимало чудових хвилин, але школа залишиться у ваших серцях на все життя. Адже тут вам допомогли з нетямущих першокласників перетворитися в ставних юнаків та дівчат. Збережіть в собі жагу життя та знань і не бійтеся труднощів!

Фото без опису
 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано