A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Семінари з бізнес-планування «Використання інструментів бізнес-планування та проектної діяльності у стратегічному плануванні підприємницької діяльності»

Дата: 18.06.2018 10:31
Кількість переглядів: 845

                                      ? ?µ?·???»?????°?? ???????????? ?·???±???°?¶?µ???? ?·?° ?·?°?????????? "?· ?±???·???µ??-???»?°???????°?????? ?«?????????????????°?????? ???????????????µ???????? ?±???·???µ??-???»?°???????°?????? ???° ???????µ?????????? ???????»???????????? ?? ???????°???µ?????????????? ???»?°???????°?????? ?????????????????????????????? ???????»?????????????»."

    В рамках реалізації заходів Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Донецькій області на 2017-2018 роки, затвердженої розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 27.03.2017 № 266 (зі змінами), Донецькою торгово-промисловою палатою за підтримки облдержадміністрації розпочинається цикл безкоштовних семінарів з бізнес-планування «Використання інструментів бізнес-планування та проектної діяльності у стратегічному плануванні підприємницької діяльності». На семінарах слухачі дізнаються про використання бізнес-планів для здійснення бізнесу, отримають можливість навчитися аналізувати бізнес-ідеї, комплексно організовувати власний бізнес у рамках обраних стратегій.

Семінари пройдуть з 10.00 до 17.00 у містах:

Бахмут - 26 червня 2018 року;

Костянтинівка - 27 червня 2018 року;

Слов’янськ - 02 липня 2018 року;

Дружківка - 03 липня 2018 року;

Краматорськ - 26 липня 2018 року;

Покровськ - 27 липня 2018 року.

  Анонси заходів будуть розміщені на сайті та сторінці у Facebook facebook.com/Donetskcci/. Кількість місць, забезпечених роздатковим матеріалом - 15 у кожному місті проекту.

         Реєстрація на участь у семінарах обов’язкова за

        Просимо провести відповідну роботу із залучення до участі у семінарах суб’єктів малого підприємництва, насамперед тих, хто планує приймати участь у конкурсних відборах проектів за програмою «Український донецький куркуль».

       Крім того, запрошуємо суб’єктів підприємництва долучитися до постійно діючого проекту «4ROUND» - гарячої лінії з бізнес-планування, яка працює щочетверга. Це 4 відкриті вікна консультантів з бізнес-планування та менеджменту протягом 1 години у четвер щотижня (час узгоджується через попередній запит на консультацію за наступною . Комунікації відбуваються у режимах e-mail, мобільного звязку, Skype, Viber. Час однієї усної консультації - 20 хвилин.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано