Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Від бізнесу Донеччини на відновлення довкілля перераховано майже 473 млн гривень екологічного податку.

Дата: 04.07.2018 08:42
Кількість переглядів: 669

? ?µ?·???»?????°?? ???????????? ?·???±???°?¶?µ???? ?·?° ?·?°?????????? "???????»?????????????? ???????°?????? ?? ???????????????? ???¶?µ???µ?»???? ???????°?????????°?????? ?·?°??????????, ???????????????°?????? ???° ?·?°???????? ???°???????»?????????????? ???µ???µ???????????°"

    Екологічний податок є основним джерелом фінансування заходів, спрямованих на захист навколишнього середовища, мінімізацію негативного впливу на нього господарської діяльності та раціональне використання природних ресурсів.

    У Донецькій області екологічний податок сплачують 1356 суб’єктів господарювання, з них 16 – великі підприємства, діяльність яких негативно впливає на екологічну ситуацію в регіоні. Саме тому, забезпечення збору  екологічного податку є одним з пріоритетних напрямків роботи фіскальної служби. 

    За 5 місяців поточного року підприємства Донецької області до зведеного бюджету сплатили 472,9 млн грн екологічного податку. Згідно з розподілом коштів на відновлення довкілля місцеві скарбниці отримали 260,1 млн грн, державний бюджет - 212,8 млн гривень.

    Головне управління ДФС у Донецькій області нагадує, що граничний термін надання податкової декларації з екологічного податку за ІІ квартал 2018 року – 9 серпня 2018 року.

 

ГУ ДФС у Донецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано