A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

З початку року на Донеччині з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на майже 16 мільйонів гривень

Дата: 04.07.2018 09:22
Кількість переглядів: 821

 

   Спеціальний підрозділ податкової міліції у складі ГУ ДФС у Донецької області, який залучений до складу Об`єднаних сил, продовжує проведення комплексу заходів, направлених на очищення ринку підакцизних товарів від фальсифікату та незаконно ввезеної на територію України підакцизної продукції.

    Так, протягом 5 місяців 2018 року у зв’язку з порушенням встановленого порядку переміщення товарів через лінію зіткнення вилучено товарно-матеріальних цінностей підакцизної групи загальною орієнтовною вартістю 15,85 млн грн, з них 633,6 тис. пачок тютюнових виробів на суму 14,5 млн грн, 7 тис. літрів лікеро-горілчаних виробів на 1,2 млн грн, 5,5 тони пально-мастильних матеріалів на 0,15 млн гривень. Таким чином, упереджено втрати бюджету від ненадходження акцизного податку на суму більше 7,0 млн гривень.

   Також у ході проведених заходів співробітниками спеціального підрозділу податкової міліції у складі ГУ ДФС у Донецькій області, який залучений до складу Об`єднаних сил, вилучено 3 одиниці транспортних засобів на орієнтовну суму 641,5 тис. гривень.

   В результаті стосовно порушників з початку року складено 52 протоколи про адміністративні правопорушення та розпочато 4 кримінальних провадження.

  Головне управління ДФС у Донецькій області наголошує, що протидія потраплянню в обіг різного роду тіньової фальсифікованої продукції не тільки запобігає бюджетним втратам та сприяє зміцненню фінансової спроможності держави і громад, але й є важливим елементом в системі захисту життя і здоров’я громадян і забезпечення рівних конкурентних можливостей на ринку підакцизних товарів.

 

Головне управління ДФС у Донецькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано