A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Розпочато реєстрацію на 8-ий набір Відкритого Університету Реформ

Дата: 06.08.2018 13:01
Кількість переглядів: 608

Фото без опису

 

   Відкритий Університет Реформ (спільний освітній проект Реанімаційного пакет) реформ і Центр) демократії та верховенства права, що проводиться за підтримки Уряду Швеції) оголошує восьмий конкурсний набір для молодих людей, які прагнуть долучитися до реформування країни, отримати теоретичні знання та практичні навички, необхідні для творення змін у громадському чи державному секторі.

  Цього разу Відкритий Університет Реформ підготував 3 місяці навчання та стажування в командах реформаторів, прогресивних громадських організаціях: цікаві заняття, лекції та тренінги, участь і залучення до організації публічних акцій, форумів, інших заходів організацій-учасниць Реанімаційного Пакету Реформ (далі РПР); спілкування з провідними експертами та фахівцями РПР. представниками влади, громадськими активістами га журналістами; можливість долучитися до проектної роботи.

    До навчання запрошуються молоді та вмотивовані люди, які прагнуть долучитись до реформування країни вже сьогодні; готові відвідувати суботні заняття та інші заходи впродовж трьох місяців: налаштовані пройти не менше 100 годин стажування у провідних громадських організаціях.

  Заявку на участь можна подати до 12 серпня 2018 року (включно) на . Відбір учасників Відкритого Університету Реформ здійснюється на конкурсній основі - найкращі кандидати будуть запрошені на співбесіду.

Навчання безкоштовне, почнеться 15 вересня 2018 року та проходитиме у місті Києві.

Виникли запитання – пишіть на oureforms@gmail.com, тема листа “Запитання. ВУР 8”


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано