A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Платники податків Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області за сім місяців 2018 року поповнили місцеву скарбницю на 290,3 млн. гривень

Дата: 07.08.2018 13:59
Кількість переглядів: 763

    Протягом 7 місяців 2018 року платники Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області спрямували до місцевих бюджетів 290,3 млн гривень податків та зборів. Рівень надходжень  цього року збільшився порівняно з минулорічним на 25,6 млн.грн.

   Основним фінансовим показником у наповненні місцевих бюджетів став податок на доходи фізичних осіб. Так, з початку року з офіційних доходів мешканців Добропільщіни та Олександрівщіни бюджети громад отримали понад 184 млн. грн, що складає 63,0 відсотків від загальної суми надходжень. Збільшення відрахувань з доходів громадян поправу можна вважати результатом роботи, яку проводить фіскальна служба  з детінізації ринку праці.

   Приріст надходжень до місцевих бюджетів також отримано за рахунок плати за землю, яка у підсумку склала 58,2 млн грн, що більше на 7,4 млн грн до відповідного періоду 2017 року.

   Представники малого і середнього підприємництва спрямували понад 24 млн грн єдиного податку, а це  більше минулорічної сплати майже на 4 млн.грн.

   Збільшення надходжень до місцевих бюджетів досягнуто в результаті плідної співпраці працівників фіскальної служби  з платниками податків та органами місцевого самоврядування. Надходження додаткових коштів у вигляді сплачених податків, які залишаються у місцевих бюджетах, насамперед, сприятимуть реалізації важливих соціально-економічних та інформаційних проектів місцевого значення.

 

 Добропільська ОДПІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано