A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

СЕМІНАР З ОБМІНУ ДОСВІДОМ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА СТВОРЕННЯ АРХІВУ

Дата: 20.07.2018 14:17
Кількість переглядів: 703

?°????????3

   19 липня в Шахівській сільській раді під керівництвом сільського голови Кучеріненка Володимира Миколайовича відбувся семінар з обміну досвідом організації та створення архіву.
   Участь у заході прийняли головний науковий співробітник державного архіву Донецької області Широбокова Людмила Іванівна, заступник начальника відділу організації та координації архівної справи державного архіву Донецької області Василенко Інна Вікторівна, начальник архівного відділу райдержадміністрації Чамор Любов Василівна, сільські голови, секретарі рад та відповідальні особи за діловодство.

   На семінарі Чамор Любов проаналізувала стан науково-технічного опрацювання та описування документів ліквідованих Никанорівської та Новоторецької сільських рад, які увійшли до Шахівської сільської ради. Донесла проблемні питання, які виникали при передаванні архівних документів ліквідованих сільських рад на зберігання в архівний відділ Добропільської райдержадміністрації та в архів Шахівської сільської ради. Про архівне зберігання та використання документів в Шахівській сільській раді, роботу та пріоритетні завдання експертної комісії Шахівської сільської ради детально розповіла Широбокова Людмила Іванівна. Учасники заходу отримали вичерпні відповіді на запитання.

?°????????4

   Учасники заходу відвідали архівне приміщення Шахівської сільської ради, яке за розпорядженням сільського голови, розміщено в Шахівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. За кошти місцевого бюджету архівосховище обладнано стелажами, вогнегасниками, картонажем для зберігання документів. Відповідальна особа за архів Павленко Марина Вікторівна вболіває за збереження архівних документів, є питання, які ще потрібно вирішувати і рада розпочала над ними працювати .

   Програмою заходів не було передбачено відвідання опорної школи, однак керівництво облархіву та учасники заходу були у захваті від побаченого в новій школі майже європейського зразку, екскурсію по якій професійно провів завідувач господарством школи Придворов Сергій Валерійович. 
   З презентацією організації діловодства, складання та аналізу проекту зведеної номенклатури справ Шахівської сільської ради запрошених ознайомила заступник начальника відділу організації та координації архівної справи державного архіву Донецької області Василенко Інна Вікторівна.
В рамках майбутнього об’єднання громад, семінар став корисним для всіх учасників.

?°????????1



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано