A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Шановні платники! Пошукову систему «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» (ЗІР) удосконалено

Дата: 10.09.2018 10:46
Кількість переглядів: 827

   ? ?µ?·???»?????°?? ???????????? ?·???±???°?¶?µ???? ?·?° ?·?°?????????? "???°???°?»???????????????????????? ?????????????°??????????-???????????????????? ???µ????????"

   Покровсько – Добропільське управління Головного управління ДФС у Донецькій області інформує, що з метою поліпшення інформаційного обслуговування платників, більш зручного використання пошукових та функціональних можливостей офіційного веб-порталу ДФС, роз’яснення основних аспектів практичного   застосування   норм    податкового законодавства, ДФС України внесено зміни у пошукову систему Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (ЗІР), зокрема до розділів «Запитання-відповіді з Бази знань», «Нормативні та інформаційні документи» та підрозділу «Письмові звернення» розділу «Єдиний реєстр ІПК, Електронний кабінет, письмові зверненя».

   Відтепер, скориставшись новою функціональною кнопкою «Нове у розділі», користувачі «ЗІР» мають можливість в один клік здійснити вибірку та ознайомитись із запитаннями-відповідями, документами, відповідями на письмові звернення або всіма одночасно (в залежності від обраного джерела пошуку), внесеними в «ЗІР» протягом останніх семи календарних днів.

   Крім того, для додаткової деталізації пошуку необхідної інформації, пошукову систему «ЗІР» доповнено критерієм, який дозволяє розподіляти інформацію за типами платників (юридичні, фізичні, самозайняті особи або всі типи платників).

   Скористатись ЗІР можна через офіційний веб-портал ДФС України (вкладка «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс») або безпосередньо через пошукову систему в Інтернет мережі, зазначивши назву ресурсу. Докладно про використання пошукової системи «ЗІР» у розділі «Про ресурс» за посиланням http://zir.sfs.gov.ua/

                                                                                  Покровсько – Добропільське управління

                                                                                   ГУ ДФС у Донецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано