Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Бізнес-форум «Business4Women»

Дата: 10.09.2018 11:08
Кількість переглядів: 860

Фото без опису

    20 - 21 вересня 2018 року у місті Маріуполь проходитиме    бізнес-форум «Business4Women», організований Центром підтримки бізнесу м. Краматорськ, основаним на базі Донецької ТПП за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business.

    До участі у форумі запрошуються жінки-підприємиці та жінки – керівники підприємств, представниці малого та середнього бізнесу.

    Під час заходу провідні експерти й успішні підприємниці поділяться з учасницями ключовими тенденціями і кращими практиками в галузях маркетингу, франчайзингу, розкажуть про менторинг, як один з ефективних інструментів просування власного бізнесу, високі стандарти для бізнесу та створення і реєстрацію торгової марки, надихнуть власними історіями успіху. Учасниці зможуть особисто поспілкуватись зі спікерами, поставити питання та отримати консультації, а також прийняти участь в тематичних воркшопах, де разом з експертами, представниками владних структур, бізнес-асоціацій та громадських об’єднань, обговорити та напрацювати відповіді на питання, які сьогодні виникають перед бізнесом.

   Програмою форуму передбачено:

20 вересня 2018 року – виступи та консультації експертів, історії успіху підприємниць, дискусійна панель. Початок о 12.00. Реєстрація учасників  з 11.30. Місце проведення - м.Маріуполь, пр. Адмірала Луніна, 85, ресторан «ВіМарко».

21 вересня 2018 року – воркшопи з експертами для підприємниць та екскурсія на підприємство. Початок о 10.00.Реєстрація учасників  з 9.30. Місце проведення - м.Маріуполь, вул. Матросова, 5, Факультет філології та масових комунікацій Маріупольського Державного Університету.

        Участь у заході безкоштовна. Реєстраційна форма за

  Попередня реєстрація та підтвердження участі у заході обов’язкові!

 Контактні особи:

  • Іванова Наталя,+38(050)4714440, business4women.ua@gmail.com;
  • Казілова Аріна, +38(050)4607779;  Антонєнко Інна, +38(067)6441023.

   Для учасниць буде організовано трансфер Краматорськ-Маріуполь-Краматорськ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано