A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

ІІІ ЕКОЛОГІЧНИЙ ФОРУМ «ЕКОЛОГІЯ ПРОМИСЛОВОГО РАЙОНУ»

Дата: 17.09.2018 10:59
Кількість переглядів: 768

Фото без опису

   

    14 вересня в Краматорську в Саду Бернацького відбувся ІІІ екологічний Форум «Екологія промислового регіону». Його організатором та ініціатором стала Донецька облдержадміністрація. Участь у заході взяли перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Євген Вілінський, директор департаменту екології та природних ресурсів Сергій Натрус, Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко, чиновники, голови міст та районів та представники екологічних організацій. Шахівську сільську раду представляла делегація на чолі з в.о. сільського голови Омельченко Людмилою Юріївною.

    Учасники Форуму мали можливість оглянути екологічні виставки техніки, новітніх технологій, екологічних послуг. Зокрема, можна було побачити, як працюють екологічні лабораторії департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації.

    На заході були створені окремі секції за тематичними напрямками – «Атмосферне повітря та моніторинг», «Поводження з відходами», «Водні ресурси», «Природно-заповідний фонд, екологічне виховання та екотуризм». Кожне місто та район демонстрували свої досягнення в заходах щодо збереження водних, земельних, природних ресурсів та атмосферного повітря.



Коментарі:

Анонім
2018-11-04 20:54:12

Интересно,а на фото есть хотя бы один специалист с этой сферы)))?

Відповідь адміністратора:

Спеціаліст І категорії земельно-екологічного сектору з питань екології Сєргєєв Олександр Олександрович (на фото перший в нижньому ряду з правої сторони)

2018-11-26 12:13:34
Анонім
2018-09-17 15:37:20

Доброго дня!Нажаль, Ви невірно вказали назви та форми власності підприємств на інформаційних стендах!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано