A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

З Днем юриста України!

Дата: 08.10.2018 09:43
Кількість переглядів: 579

 

  8 жовтня в Україні відзначають професійне свято юриста! Це важлива дата не лише для служителів Феміди, а й для усіх інших громадян, адже без праці правознаців держава не змогла б нормально функціонувати. 

  Святкова дата в календарі українських правознавців вперше з’явилася 16 вересня 1997 року згідно  з Указом Президента України № 1022/97. 8 жовтня – знаменний день для всіх співробітників юридичної галузі, незалежно від обраної ними сфери. Різноманіття зайнятості цієї сфери складно переоцінити, адже діяльність фахівця з правознавства може бути абсолютно різною: судді, нотаріуси, прокурори, адвокати, співробітники правоохоронних структур, нотаріуси, студенти, які обрали саме цю професію, викладачі, експерти, та багато інших!

   Варто зазначити, що професія юриста в Україні, як і в будь-якій іншій країні, надзвичайно важлива, адже саме законознавці допомагають нам розібратися в усіх тонкощах законодавчої системи, вдосконалюють її, розвивають та підвищують правову усвідомленість жителів, надають гарантії захисту населення відповідно до основного закону нашої країни – Конституції України!

 Від щирого серця вітаємо з Днем юриста України. Побажаємо непереможного здоров’я, ентузіазму, оптимізму, бадьорості й найміцніших сил. Бажаємо не знати помилок та невдач, утоми і безвиході. Нехай усі справи успішно фінішують, а в особистому житті нехай буде щастя, спокій та любов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано