A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Громадські обговорення

Дата: 11.10.2018 14:57
Кількість переглядів: 683

 

Фото без опису 

 

Шановні жителі Шахівської об’єднаної територіальної громади!

   За підсумками проведення першого етапу конкурсу на створення офіційної символіки Шахівської об’єднаної територіальної громади до Виконавчого комітету Шахівської сільської ради надійшла одна робота на участь у конкурсі зі створення ескізу герба Шахівської ОТГ.

 Відповідно до Положення про проведення конкурсу на створення офіційної символіки Шахівської об’єднаної територіальної громади ескіз герба Шахівсської об’єднаної територіальної громади повинен бути виконаний на аркуші паперу формату А4. Робота має бути виконана в кольорі. Допускаються різні техніки виконання, в тому числі і комп’ютерна графіка      

   Пропонуємо Вам взяти участь в громадському обговоренні ескізу офіційної символіки (герба) Шахівської обєднаної територіальної громади.

  Відгуки та пропозиції надсилати до 22 жовтня 2018 року на електронну пошту Шахівської сільської ради shahivska.otg@depfin.dn.gov.ua, на поштову адресу: 85050, Донецька область, Добропільський район, с. Шахове, вул. М.Ф.Чернявського, 5а (будівля відділу «ЦНАП» Шахівської сільської ради) або особисто звернутися до юридичного сектору виконавчого комітету Шахівської сільської ради за адресою:  85050, Донецька область, Добропільський район, с. Шахове, вул. М.Ф. Чернявського, 5а (будівля відділу «ЦНАП» Шахівської сільської ради).


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано