A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

На захист довкілля бізнес Донеччини спрямував більше 693 мільйонів гривень

Дата: 12.10.2018 12:41
Кількість переглядів: 540

   Фото без опису

   За січень-вересень 2018 року підприємства Донецької області сплатили 693 млн грн екологічного податку. Згідно з розподілом коштів із загальної суми до Державного бюджету надійшло 311,8 млн грн, до місцевих бюджетів – 381,1 млн гривень, що суттєво поповнило скарбниці місцевих громад. Середньомісячний показник надходжень екологічного податку за дев’ять місяців поточного року по Донецькій області становить 77 млн гривень.

  Головне управління ДФС у Донецькій області нагадує, що екологічний податок справляється суб’єктами господарювання, які здійснюють викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, скиди забруднюючих речовин безпосередньо у водні об’єкти, розміщення відходів (крім розміщення окремих видів (класів) відходів як вторинної сировини, що розміщуються на власних територіях (об’єктах) суб’єктів господарювання) та інші процеси, пов’язані із нанесенням шкоди довкіллю. Граничний термін подання декларації за ІІІ квартал 2018 року – 9 листопада 2018 року, а сплатити податкове зобов’язання необхідно до 19 листопада 2018 року.

  Важливість екологічного податку для Донеччини зумовлена необхідністю часткової компенсації відтворення природних ресурсів, мінімізацією негативного впливу на них господарської діяльності, адже через функціонування великої кількості заводів, шахт та фабрик за рівнем забруднення регіон займає одну з лідируючих позицій серед областей України. Захист довколишнього середовища – наша загальна турбота. Саме тому закликаємо платників екологічного податку вчасно та в повному обсязі забезпечувати сплату податку.

Головне управління ДФС у Донецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано