A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

День громади.

Дата: 20.11.2018 15:45
Кількість переглядів: 711

  Фото без опису

    17 листопада 2018 року Шахівська об'єднана територіальна громада відсвяткувала 3-ю річницю з дня створення. Всі заплановані заходи відбулися в центрі громади - селі Шахове.

    Свято розпочалося з урочистого відкриття, на якому в. о. сільського голови Л.Ю. Омельченко та представники ініціативної групи «Віра в людей» привітали всіх зі святом, вітальну листівку від голови облдержадміністрації Олександра Івановича Куця зачитав представник облдержадміністрації Олександр Агулов. Потім всі бажаючі мали змогу прийняти участь в спортивному марафоні та отримати солодощі з символікою громади. Одночасно з початком марафону в фойє сільського будинку культури відкрилася виставка робіт рукодільниць, кулінарів, виставка малюнків, які підготували школярі Шахівської ЗОШ І-ІІІ на тему "Якою я бачу громаду в майбутньому" та фотовиставка "Як ми починали".

     Весело проходило свято і для маленьких жителів та гостей громади, їх розважали аніматори, які завітали до нашої громади завдяки підтримки депутата Покровської міської ради Сергія Андрійченка.

    Співочі громадяни змагалися в співочому конкурсі "Караоке".

    Гостей частували пловом та кулінарними шедеврами української кухні, які приготували кулінари зі всієї громади.

   Святковий концерт підготували колективи клубних закладів Шахівської громади. Керівники сільської ради вручили подарунки та грамоти активним працівникам підприємств та жителям сільської ради. На концерт завітала начальник Покровсько- Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області Єльникова Алла Петрівна.

   Святкування Дня громади закінчилося виступом Кавер-группа KASS project, яка виступила завдяки фінансуванню директора СТОВ «Торецьке», депутата Добропільської районної ради Голованьова Володимира Миколайовича.

    Добрі і активні, трудолюбиві і талановиті люди проживають на території Шахівської громади.

   Виконавчий комітет Шахівської сільської ради висловлює подяку меценатам, які надали фінансову підтримку для проведення свята: Голованьову В.М., Андрейченко С.С., Антонь І.М., Антонь С.М., Павленко О.І., Плахоніну Д.Д. та іншим.

    Дякуємо рукодільницям, кулінарам та плововарам, керівникам будинків культури та художнім керівникам, батькам та діточкам за активну участь у приготуванні свята.  Також дякуємо за участь у святі жителям та гостям громади.

 

https://www.youtube.com/watch?v=x5PhJ3nox1c&feature=share


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано