A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

У Добропіллі проведено семінар для платників

Дата: 23.11.2018 08:26
Кількість переглядів: 567

   Фото без опису

   20 листопада у м. Добропіллі проведено семінар для платників податків, на якому розглянуто актуальні питання.

   Фахівці Добропільського відділу податків і зборів з юридичних осіб акцентували увагу на термінах подання та правильності заповнення окремих рядків і додатків до декларації по ПДВ, змінах до пункту 3 Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/ розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, змінах до наказу Міністерства фінансів України від 31 грудня 2015 року № 1307 «Про затвердження форми податкової накладної та Порядку заповнення податкової накладної».

   На  семінарі розглянуто актуальні питання впровадження експериментального проекту ДФС України щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій.  

Начальник Добропільської ДПІ Іван Якунін  роз’яснив переваги та перспективи впровадження інноваційної електронної системи e-Receipt, яка дозволить спростити порядок реєстрації РРО та стимулюватиме бізнес до використання сучасних ІТ- систем при здійсненні готівкових розрахунків. Також акцентував увагу на перевагах подання податкової звітності в електронному вигляді, зручності роботи в електронному кабінеті платника. Запропонував платникам практичну допомогу щодо роботи в електронному кабінеті.

   Учасники семінару отримали пам’ятку з роз’ясненнями про зручність роботи в електронному кабінеті платника, електронних сервісах ДФС України.

Окрему увагу приділив питанню легалізації трудових відносин та неприпустимості допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин, нагадав про необхідність своєчасного подання форм 20-ОПП та 1-ОПП., можливість отримання податкової знижки за 2017 рік.

    В ході проведення семінару присутні отримали  відповіді  на запитання, які виникали при обговоренні вищезазначених питань.

Покровсько – Добропільське управління

                                                                                                                ГУ ДФС у Донецькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано