A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Управління Східного офісу Держаудитслужби в Донецькій області інформує:

Дата: 23.11.2018 11:25
Кількість переглядів: 612

 

 

    Фахівцями Управління Східного офісуДержаудитслужби в Донецькій області за результатами проведеної планової ревізії фінансово-господарської діяльності Хлібодарівської сільської ради виявлено фінансові порушення, що призвели до втрат на загальну суму майже 128 тис. грн..

    Зокрема, за рахунок коштів загального фонду місцевого бюджету, проведені видатки на придбання продуктів харчування для організації дитячого харчування які відповідно до норм діючого законодавства повинні були здійснюватися за рахунок коштів спеціального фонду місцевого бюджету (82 тис.грн.); проведено оплату по актам виконаних ремонтно-будівельних робіт за завищеною вартістю (25 тис. грн.); зайво сплачено бюджетних коштів внаслідок завищення вартості придбаних лісоматеріалів (6 тис.грн.); здійснено списання по бухгалтерському обліку продуктів харчування за завищеними нормами (4 тис.грн.); зайво нараховано та виплачено заробітної плати (8,8 тис.грн.) і як наслідок зайво перераховано єдиного соціального внеску (2 тис.грн.).

   Голові ради направлено вимогу щодо усунення виявлених ревізією порушень, розгляду питання щодо притягнення до відповідальності винних посадових осіб та попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства.

   Наразі усі порушення відшкодовано в повному обсязі. За неналежний контроль у веденні бухгалтерського обліку та допущені порушення фінансової дисципліни на 2-ох посадових осіб ради складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 164-2 ч. 1 Кодексу України про адмінправопорушення. Окрім того, складено два адміністративних протоколи за ст. 164-12 ч. 3 КУпАП за недотримання вимог бюджетного законодавства, які направлені для розгляду та прийняття відповідного рішення до Волноваського районного суду Донецької області.

   Керуючись вимогами Бюджетного кодексу України сільській раді зупинено операцій з бюджетними коштами на рахунку, відкритому в органах Державної казначейської служби України.

   Про результати ревізії проінформовано правоохоронні органи.

Прес-служба Управління Східного офісу

Держаудитслужби в Донецькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано