A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Фахівці Управління Східного офісу Держаудитслужби в Донецькій області провели державний фінансовий аудит бюджету Новогродівської міської ради

Дата: 27.11.2018 11:32
Кількість переглядів: 690

 

    За результатами аудиту виявлено факти неефективних управлінських дій, які призвели до неотриманих доходів на суму 4406,09 тис. грн, до непродуктивних витрат на суму 4014,50 тис. грн, а також встановлені втрати фінансових ресурсів на суму 53,50 тис. грн та розраховані резерви додаткових надходжень до бюджету на суму 1288,80 тис. грн.

   До неотримання бюджетом міста доходів призвели неефективне здійснення міською радою своїх повноважень у сфері регулювання земельних відносин (3353,12 тис. грн), недосконало організований процес управління майном комунальної власності (292,21 тис. грн), невикористання можливостей розміщення на депозитному рахунку вільних залишків бюджетних коштів, що утворилися на кінець бюджетного періоду (731,85 тис. грн).

   Значне навантаження на видаткову частину міського бюджету відбулося через незапровадження умов співфінансування мешканцями ОСББ поточних та капітальних ремонтів житлових будинків (1968,40 тис. грн), недостатнє забезпечення програм фінансовими ресурсами та незапровадженнясистеми моніторингу досягнення їх результатів (1566,90 тис. грн).

  Окрім того, за результатами аудиту розраховано резерви заощадження бюджетних коштів на суму 1288,80 тис. грн за рахунок оптимізації мережі малокомплектних шкіл та приведення до Типових штатних нормативів кількість посад адміністративно-господарського персоналу навчальних закладів.

  З метою ефективного та раціонального використання бюджетних коштів і комунального майна, наповнення дохідної частини бюджету міста, розв’язання  проблем територіальної громади, усунення виявлених порушень надано 11 пропозицій.

  Задля реалізації матеріалів аудиторського дослідження надіслано інформацію про результати аудиту до Донецької облдержадміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано