A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Знайомство дошкільнят з екологією

Дата: 18.11.2018 15:37
Кількість переглядів: 619

          Фото без опису

    Основою формування свідомого ставлення до природи (довкілля) є знання про неї. Ознайомлення дітей дошкільного віку зі світом природи має вирішувати одне з головних завдань: допомогти дитині усвідомити себе активним суб’єктом природи, суб’єктом світу, у якому дитина живе.

      Екологічна ситуація в нашій країні визначає, що серед багатьох напрямів навчально-виховної роботи з дітьми дошкільного віку екологічне виховання набуває дедалі більшої актуальності. Знання про навколишній світ, формування екологічного мислення, екологічна культура, практичні навички екологічної культури людини, її маленькі джерела, її витоки мають свій початок у дошкільному віці.

         Серед багатьох напрямів ознайомлення  дошкільнят із природою важливим є формування цілісної картини навколишнього світу. Відбувається засвоєння малюками системи знань природи про існуючі в ній зв’язки й залежності, формування екологічних уявлень, ціннісних основ ставлення до світу, усвідомлення впливу діяльності людини на природу.

            Так 9 листопада 2018 року до ДНЗ «Тополька» завітав спеціаліст земельно-екологічного сектору з питань екології Шахівської сільської ради Сєргєєв Олександр Олександрович.

           Олександр Олександрович розповів діточкам про екологію, про подорож «краплинки» і т.д. Після чого подарував всім діткам набори книжок та розвиваючих ігор з відповідною тематикою, які підготував Департамент екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації. Дітки з радістю приймали подарунки.

Велика подяка Департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації за такі чудові подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано