A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Спільні дії – спільні результати: стратегічне планування майбутнього Шахівської громади

Дата: 14.12.2018 08:45
Кількість переглядів: 651

 

Фото без опису

 

   До розробки Стратегії розвитку Шахівської громади долучились мешканці ОТГ.

   11 грудня відбулись зустрічі у с. Никанорівка та с. Новоторецьке, 12 грудня – дві зустрічі у Шаховому: окремо з молоддю та населенням.

   Обговорення дали розуміння, що у мешканців є спільне бачення напрямків територіального розвитку. На всіх трьох зустрічах панувала дружня атмосфера, кавовий аромат та солодощі робили спілкуванням ще комфортнішим:  дискусії були жвавими і по-справжньому цікавими, а їх результати вже взяті до уваги.

   До дослідження думки молоді – учнів 9-11 класів Шахівської загальноосвітньої школи – фахівці MLS group підійшли творчо. Своє бачення нинішнього стану та перспектив розвитку ОТГ підлітки проілюстрували за допомогою колажу. Такий формат взаємодії дозволив не тільки згуртувати молодь, але і зручним для молодого покоління способом долучитись до стратегічного планування.

   Якщо Ви маєте запитання щодо Стратегії розвитку Шахівської ОТГ або Ви бажаєте долучитись до Робочої групи, звертайтесь за телефонами: 0502044428 (Новікова Олена Миколаївна), 0951490732 (Штагер Наталя Юріївна).

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано