A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Покровсько – Добропільське управління: профілактичні заходи щодо легалізації доходів громадян продовжуються

Дата: 24.01.2019 14:05
Кількість переглядів: 501

Питання легального працевлаштування і на сьогодні як ніколи актуальне у нашому суспільстві. А це завжди вибір між швидкими і, як може здатися на перший погляд, значними заробітками чи то стабільним, впевненим і застрахованим завтра. Так чому ж іноді знаходяться ті, які зупиняються на першому варіанті? Певно, спокушаються на гроші, які не будуть оподатковані та дохід буде більшим. При цьому не враховується, що ті ж самі не сплачені податки просто підуть до кишені того чи іншого роботодавця. І на момент такого «безпроблемного» працевлаштування також забувається людський фактор: хвороба нелегально працюючої особи або нещасний випадок, які призводять до тимчасової або повної втрати працездатності. Ось тоді і  залишається сподіватися лише на «порядність» роботодавця.

Виникає риторичне питання: а що буде завтра, через десять, п’ятнадцять років, ближче до пенсії?

Фахівці Покровсько – Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області продовжують проводити кропітку роботу задля упередження порушень при виплаті доходів без відповідного утримання податку, щоб бюджети поповнювалися своєчасно і повному обсязі. Адже від цього в повній мірі залежать соціальні гарантії громадян, розвиток громади.

Завдяки планомірному проведенню фахівцями управління роз’яснень, співбесід з роботодавцями та громадянами, забезпеченню взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування протягом 2018 року працевлаштовано 4448 громадян, а 2082 особи зареєструвалася у якості суб’єкта підприємницької діяльності. До бюджетів додатково надійшло 9,3 млн.грн. єдиного внеску, 6,6 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб та 0,5 млн.грн. військового збору.

      

           Покровсько-Добропільське управління

          ГУ ДФС у Донецькій області

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано