A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Кар'єрний радник

Дата: 29.01.2019 09:16
Кількість переглядів: 789

З 1 січня 2019 року набув чинності новий Порядок реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу. Для індивідуального підходу до кожного клієнта у службі зайнятості введено інститут кар’єрного радника.

 

  • Кар’єрний радник – це працівник центру зайнятості, який надає послуги особам, які шукають роботу та зареєстрованим безробітним, здійснює супровід таких осіб з метою їх подальшого працевлаштування.

 

  • Радник консультуватиме шукачів роботи щодо наявності вакантних посад, надаватиме інформацію про заходи для самостійного працевлаштування або започаткування підприємницької діяльності.

 

  • Він допомагатиме скласти резюме, обрати суб’єкта освітньої діяльності для можливої професійної підготовки або перепідготовки відповідно до потреб ринку праці, а у разі необхідності – направить на проведення профдіагностики та спеціалізованих тестів, які дозволять визначити рівень професійної кваліфікації.

 

Новим Порядком також закріплено профілювання безробітних і шукачів роботи.

 

  • Профілювання – це система оцінки ступеню мотивації до праці особи, яка шукає роботу, чи зареєстрованого безробітного, попиту на їх професію на ринку праці, можливості працевлаштування, ризику тривалого безробіття та визначення обсягу і видів послуг, що надаватимуться з метою повернення таких осіб на ринок праці.

 

  • За результатами первинного профілювання кар'єрний радник разом з шукачем роботи складатимуть індивідуальний план працевлаштування, який відповідатиме потребам безробітного та запитам роботодавця.

? ?µ?·???»?????°?? ???????????? ?·???±???°?¶?µ???? ?·?° ?·?°?????????? "???°??'?????????? ???°????????"???????

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано