A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

До уваги осіб з інвалідністю !

Дата: 01.03.2019 12:03
Кількість переглядів: 681

Фото без опису

 

Управління соціального захисту населення Добропільської райдержадміністрації повідомляє, що Укрзалізниця  запровадила сервіс придбання пільгових квитків в онлайн режимі через Інтернет  для осіб з інвалідністю.

Оформити проїзні документи через Інтернет можуть особи з інвалідністю, які належать до пільгової категорії громадян на проїзд залізничним транспортом за пільговою ціною без використання талонів. Це особи з інвалідністю всіх груп. Придбати пільгові квитки онлайн також можна дітям з інваілдінстю до 6 років та від 6 до 18 років.

Під час оформлення пільгового квитка через Інтернет інформація про посвідчення, яке дає право на пільговий проїзд, перевіряється в режимі реального часу в Централізованому банку даних з проблем інвалідності, тому скористатися такою послугою можуть лише особи, зареєстровані в ЦБІ.

У Централізованому банку перевіряється наявність інформації про посвідчення; відповідність прізвища, імені, типу пільги, групи інвалідності, які введені пасажиром, інформації про посвідчення, а також термін дії пільги в посвідченні.

Якщо результати перевірки некоректні, пільговий квиток не продається.

Для перевірки та уточнення наявної інформації про пільгове посвідчення в Централізованому банку необхідно звернутися до управління соціального захисту населення за адресою: м.Добропілля, вул.Першотравнева, 83 каб.418.

Для реєстрації особи з інвалідністю в Централізованому банку даних необхідно надати копії та оригінали наступних документів:

- паспорта;

- ідентифікаційного кода;

- довідки МСЕК;

- індивідуальної програми реабілітації (за наявності);

- посвідчення, яке підтверджує право особи на пільги (для ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ і ветеранів державної пожежної охорони);

- пенсійного посвідчення, в якому зазначено групу та причину інвалідності (для отримувачів пенсії по  інвалідності в органах Пенсійного фонду).

Для отримання посвідчення особи з інвалідністю або довідки, що його замінює, необхідно також надати фотографію 3*4см.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано