Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Мінмолодьспорт запрошує прийняти участь у Всеукраїнському вишкілі «Нащадки вільних» імені князя К. І. Острозького

Дата: 11.03.2019 12:22
Кількість переглядів: 722

Фото без опису

 

Відповідно до Плану дій щодо реалізації Стратегії національнопатріотичного виховання дітей та молоді на 2017 — 2020 роки, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18 жовтня 2017 року № 743-р, та календарного плану заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на 2019 рік, затвердженого наказом Міністерства молоді та спорту України від 20.02.2019 № 853, Мінмолодьспорт спільно з Управлінням молоді та спорту Миколаївської обласної державної адміністрації, громадськими організаціями «Український легіон» та «Юнацький корпус» планує провести з 17 по 23 червня 2019 року в Миколаївській області Всеукраїнський вишкіл, спрямований на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов'язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, «Нащадки вільних» імені князя К. І. Острозького (далі – Вишкіл).

 

У рамках заходу молодь із різних регіонів України ознайомиться з базовими поняттями тактичної підготовки та першої домедичної допомоги, освоїть основні психологічні прийоми поведінки в критичних ситуаціях, навчиться правильно оцінювати ситуацію в стресових обставинах на прикладі сучасних країн. Учасники засвоять знання із цивільної та військової тактичної медицини, отримають інформацію про формування оборонної свідомості, а також ознайомляться з правилами поводження із зброєю.

 

Для участі у Вишколі необхідно зібрати команду, що складається з 8 підлітків 14-15 років та 2 дорослих супроводжуючих віком від 21 року, та надіслати на електронні адреси NPVMMS@gmail.comdanmaiorov@gmail.com:

1) список з ПІБ, датами народження всіх членів команди, назвою і гаслом команди, назвою організації чи закладу освіти, яка делегує команду;

2) презентацію команди у форматі Power Point чи pdf з короткою інформацією і фото кожного учасника;

3) посилання на відео тривалістю до 3 хв про мотивацію участі у Вишколі та пояснення того, що для вас є національно-патріотичне виховання;

4) презентацію у форматі Power Point чи pdf про видатних військовослужбовців Армії Української Народної Республіки (УНР) і учасників селянських антибільшовицьких повстань 1919 – 1930-х років, які походять з даного регіону, а також про визначні битви Армії УНР на території області.

Також необхідно вказати контактні номери телефонів та електронну пошту супроводжуючих.

Просимо повідомити Мінмолодьспорт про участь у заході до 01 квітня 2019 року, надіславши вищезазначену інформацію (заявки з неповною інформацією розглядатися не будуть). Команди, відібрані для участі у Вишколі, буде повідомлено не пізніше 01 травня 2019 року. Усі витрати на проживання, харчування учасників забезпечуються за рахунок організаторів. Вартість проїзних квитків до місця проведення заходу та у зворотному напрямку не відшкодовується.

Контактні особи:

Вікторія Біла – головний спеціаліст відділу національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту (044) 246 62 35;

Даниїл Майоров – – представник громадської організації «Юнацький Корпус», тел. (093) 903 83 00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано