A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

«Мiжнародний день спорту на благо миру».

Дата: 08.04.2019 13:34
Кількість переглядів: 474

 

6 квітня 2019 року Шахiвська сільська рада разом з ГО «Вiра в людей» та пiдтримки керiвника iнiцiативної групи м. Добропiлля «Вiд малюкiв до дiдусiв» Стороженко Катерини вiдсвяткували в с.Никанорiвка «Мiжнародний день спорту на благо миру».

Ранковим вихiдним днем усi бажаючи вирушили в спортивно - iсторичний  похiд скандинавською ходою по маршруту СБК Никанорiвка - дослiдження околиць «Гектової балки». Пiд час прогулянки природа  чарувала своєю красою та краєвидами. Пiд час привалу був невеликий пiкнiк з чаєм та дослiдження мiсцевостi. Рожко С. вирiшив дослiдити мiсцевiсть та проаналiзувати на наявнiсть у ґрунтi металевих предметiв i результат пошукiв увiнчався успiхом. Усi знахiдки якi були найденi у той день будуть переданi до музею «Гектової балки». ГО «Вiра в людей» зауважує, що мiсцевiсть околиць с. Никанорiвки сповна тайн i ми повиннi привернути увагу мiсцевої влади до проблем «Чорних археологiв» та мисливцiв за металом, щоб не втратити iстину цiннiсть «Гектової балки».  Таке ставлення до природи яке панує на даний час зможе остаточно знищити iсторичну значимiсть «Гектової балки».

Всiм дуже сподобалося,тож ми втомленi, але щасливi повернулися додому.

Ми всiм вдячнi за пiдтримку та участь у заходi, сподiваємося що у нас буде бiльше прихильникiв здорового способу життя!!!

 

P.S. Бережiть природу, прибирайте смiття пiсля себе!!! Вдячнi за порозумiння.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано