A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Успішний у професії – успішний у житті».

Дата: 25.04.2019 10:47
Кількість переглядів: 515

        23 квітня відбувся виїзний інтерактивний захід «Успішний у професії – успішний у житті» для учнівської молоді Шахівської ОТГ з використанням мобільного центру профорієнтації. Захід проведено Добропільським міським центром зайнятості в рамках І етапу проекту «Траєкторія професійного успіху», реалізація якого дозволить  підвищити якість трудових ресурсів та посилить мотивацію молоді залишатися працювати у рідній громаді.

        Учні 8 та 9 класів вчилися працювати з формулою вдалого вибору професії та відповідали на питання вікторини. Фахівець з профорієнтації презентувала мобільний додаток "Центр профорієнтації" і веб-базовану платформу "Моя професія: консультаційна мережа", запропонувала пройти профдіагностичне тестування для визначення своєї професійної направленості та особистих якостей. Буклет "Навігатор вибору професії», який отримали діти, стане в нагоді при виборі свого професійного шляху.

         Молодь 10 та 11 класу більш досвідчена в профорієнтації, вже не раз брали участь в заходах, які проводились центром зайнятості. Випускники визначилися з напрямком подальшого навчання, перевірили себе за формулою "Хочу. Можу. Треба". До участі у заході були запрошені учбові заклади Машинобудівний коледж Донбаської державної машинобудівної академії та Слов’янський аграрний коледж, тож школярі мали змогу отримати інформацію з перших рук, поспілкуватись з представниками коледжів та поставити хвилюючі їх питання. Також інформацію про напрямки навчання та умови вступу надали Костянтинівський медичний коледж та Покровський педагогічний коледж. Діти отримали листівки учбових закладів та запрошення відвідати Дні відкритих дверей.

           Наприкінці заходу заступник директора Тетяна Яцура побажала молоді вдало зробити свій професійний вибір, бути наполегливими в досягненні своєї мрії та жити і працювати в рідній громаді!

          



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано