Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Допомога підприємцям-початківцям у пошуку шляхів до самозабезпечення

Дата: 11.05.2019 09:35
Кількість переглядів: 506

Фото без опису

Нещодавно в Покровському міському центрі зайнятості відбулося засідання комісії з питань виплати допомоги по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності, у якому прийняв участь головний державний ревізор-інспектор Покровського відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Покровсько-Добропільського управління  Михайло Шевченко.

Члени комісії уважно ознайомились з бізнес-планом кожного з претендентів, переглянули презентації, поспілкувались та надали рекомендації щодо впровадження підприємницької діяльності.

Cеред претендентів був і майбутній підприємець Микола Козинець, який на розгляд комісії представив бізнес-план на тему: «Створення грибної ферми з вирощування печериць». Претендент пройшов професійне навчання за напрямом «Фахівець з ефективності підприємництва» в дистанційному форматі за допомогою спеціального програмного забезпечення Донецького національного університету ім. В. Стуса та отримував інформаційну та консультаційну підтримку, у т.ч. розяснення з питань податкового законодавства.

Прийняти рішення про створення власного малого бізнесу досить непросто і хвилююче. Тільки вміння брати на себе відповідальність, працювати на результат, думати на два кроки вперед, а також вірити в себе і в свої сили можуть дозволити заробити власну справу прибутковою, а також отримати задоволення від своєї роботи. Підприємець-початківець повинен розуміти, що тільки актуальні бізнес-ідеї мають шанс на виживання, тим паче, якщо мова йде про бізнес у невеликому місті.

 

Покровсько-Добропільське управління

ГУ ДФС у Донецькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано