A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ШАХІВСЬКОЇ ОТГ!

Дата: 07.06.2019 14:39
Кількість переглядів: 694

 

З метою організації у 2019 році оздоровлення та відпочинку дітей розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 08.05.2019 року № 485/5-19 затверджений «Порядок організації у 2019 році оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, та дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, відшкодування вартості якого здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету» згідно якого  здійснюється організація оздоровлення дітей які:

- потребують особливої соціальної уваги та підтримки у вигляді відшкодування повної вартості путівки батькам таких дітей у дитячих закладах оздоровлення, обраних батьками, шляхом безготівкового перерахування коштів на рахунки дитячих закладів оздоровлення, обраних батьками;

- виховуються в сім’ях з дітьми, шляхом відшкодування часткової вартості путівки на оздоровлення таких дітей до дитячих закладів оздоровлення в розмірі двох прожиткових мінімумів, встановлених Законом України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» на одну дитину віком від 6 до 18 років на 1 січня 2019 року.

На відшкодування вартості путівки на оздоровлення дітей мають право батьки дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, та дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, віком від 7 до 18 років, батьки  дитини самостійно обирають дитячий заклад оздоровлення (на території Донецької області).

Оздоровлення дітей  здійснюється в порядку черговості, один раз на рік за умови, що дитині протягом поточного року не надавалась путівка до дитячих закладів оздоровлення за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів усіх рівнів.

Для організації оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, та дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, батьки (особи, які їх замінюють) подають в управління соціального захисту населення наступні документи:

1) заяву про намір оздоровлення дітей;

2) копію свідоцтва про народження або паспорта дитини;

3) копію паспорта одного із батьків дитини або особи, яка їх замінює (у разі надання копії паспорта з безконтактним електронним носієм додатково надається копія витягу з єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання );

4) копію облікової картки платника податків;

5) згоду на обробку персональних даних відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних»;

6) довідку про реєстрацію місця проживання або місця перебування, або довідку про склад сім'ї;

7) довідку з навчального закладу про відсутність користування пільговою путівкою за бюджетні кошти в поточному році;

8) документ, що підтверджує оплату частини вартості путівки, яка дорівнює різниці між вартістю путівки та частиною вартості путівки (для батьків, діти яких виховуються в сім’ях);

9) для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, крім документів, зазначених у підпунктах 1-8 цього пункту, подаються такі документи що підтверджують статус дитини.

Бажаючих здійснити оздоровлення та відпочинок дітей у 2019 році запрошуємо звернутись до управління соціального захисту населення за адресою: м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83 (каб. 418), телефон для довідок 2-88-80 та с.Шахове, вул. М.Ф. Чернявського буд.5, приміщення ЦНАПу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано