A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Форум роботодавців «Сильна громада»

Дата: 09.07.2019 16:08
Кількість переглядів: 633

Фото без опису

 

Сьогодні в рамках реалізації проєкту «Траєкторія успіху» в приміщенні Шахівської сільської ради відбувся форум роботодавців «Сильна громада». 

«Роботодавець був і залишається для служби зайнятості клієнтом № 1. Ми зацікавлені в розширені площини нашої взаємодії і готові допомогти у вирішенні ваших кадрових проблем» - наголосила заступник директора центру зайнятості Тетяна Яцура. Фахівець центру зайнятості стає  кар’єрним радником і консультантом роботодавця, використовує рекрутинг для задоволення індивідуальних потреб роботодавців у працівниках та сприяє отриманню саме такої інформації, яку потребує роботодавець. 

  Приватний сертифікований податковий консультант-юрист Іван Якунін, який створив свій бізнес за допомогою служби зайнятості,  провів для присутніх  практикум «Податкове законодавство».

   Представники Головного Управління Держпраці у Донецькій області  - головні державні інспектори відділу контролю західного напрямку Управління з питань праці Ковальова Яна та Федорова Олена детально поінформували учасників заходу про порядок та умови проведення інспекційних відвідувань, навели приклади порушень та роз’яснили, що потрібно робити для їх недопущення.

В громаді гостро стоїть питання створення нових робочих місць, адже це можливість надати роботу місцевим мешканцям, підвищити доходи бюджету та рівень життя населення. Створення нових робочих місць за допомогою служби зайнятості презентувала начальник відділу центру зайнятості Валентина Гончарова: умови отримання компенсацій, пакет документів та супроводження. Презентація викликала неабиякий інтерес, бо деякі роботодавці до сих пір вважали, що отримання державних коштів пов’язане з великою кількістю документів, які роботодавець повинен збирати з різних установ.

На форумі були розглянуті різні питання, його програма редагувалась просто під час проведення відповідно до того, що  цікавило роботодавців. Результатом проведення заходу стало підвищення поінформованості роботодавців об’єднаної територіальної громади,  зміцнення співпраці та довіри до  державних інституцій.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано