A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

ГОТУЄМОСЯ ДО ПЕРЕДАВАННЯ СПРАВ …

Дата: 09.09.2019 13:25
Кількість переглядів: 727

 

   Нормативними актами у галузі архівної справи передбачено граничні терміни зберігання в державних архівних установах документів Національного архівного фонду.

   У цьому році архівним відділом райдержадміністрації заплановано передавання до державного архіву Донецької області документів управлінської діяльності ліквідованих Никанорівської і Новоторецької сільських рад та їх виконавчих комітетів з 1981, 1987 по 2006 роки, що складе 451 од. зб.
   При перегляді справ, які зберігаються в архівному відділі райдержадміністрації, виявлено, що справи, які містять бухгалтерські документи (річні звіти, кошториси, штатні розписи тощо), потребують пере упорядкування (нарощування корінців на аркушах, так як при підготовці документів свого часу не дотримувалися Правила по діловодству – не витримані параметри поля).
   Крім цього проводиться заповнювання каталожних карток, куди заноситься інформація, яка буде потрібна при виконанні запитів громадян. За допомогою та для виконання цієї важливої роботи архівний відділ райдержадміністрації звернувся до Шахівської сільської ради (ОТГ), Золотоколодязької, Ганнівської сільських рад та Територіального центру з соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району.
   Тому, 3 та 4 вересня поточного року до цієї роботи долучилися староста Шахівської сільської ради Іваняк Віра Володимирівна та спеціаліст з документообігу, діловодства та архівної справи Павленко Марина Вікторівна, архіваріус Золотоколодязької сільської ради Анасейчук Ганна Валеріївна, від Територіального центру - Зеленіна Людмила В’ячеславівна, яка працювала і попередньо.
   Після цього вважаємо, що в цих установах дотримання Правил діловодства буде на високому рівні, що не завадить всім юридичним особам, що входять в зону комплектування архівного відділу райдержадміністрації.

Всім, хто допоміг та продовжує допомагати, глибоко вдячні!

 

Джерело: Архівний відділ Добропільської райдержадміністрації

111

110

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано