A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Про журнал «НАДЗВИЧАЙНА СИТУАЦІЯ плюс»

Дата: 11.12.2019 11:17
Кількість переглядів: 498

Фото без опису

 

   Чи замислювалися ви, скільки разів на день людина порушує правила безпеки життєдіяльності? Використання несправних електроприладів, перенавантаження електромережі, паління у ліжку – все це яскраві прилади безвідповідального ставлення до власної безпеки. Рятувальники Донеччини роблять усе від них можливе, аби громадяни дотримувалися правил пожежної безпеки.

   Тому, 19 державний пожежно-рятувальний загін Головного управління ДСНС України інформує про можливість передплати журналу «НАДЗВИЧАЙНА СИТУАЦІЯ плюс», який розроблено спільними зусиллями Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту та Головними управліннями ДСНС України. Ось уже більше як два роки журнал залишається чи не єдиним виданням в Україні з питань безпеки, яке проводить інформаційно-просвітницьку роботу серед населення щодо забезпечення цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки в державі, навчання громадян основам безпеки життєдіяльності, запобігання травмуванню та загибелі людей.

Всі бажаючі можуть передплатити видання у поштовому відділенні за індексом «60055» або у редакції за телефонами : +38 (098) 893 20 93, (044) 331 81 07, чи направити замовлення на електронну пошту: ns-plus@ukr.net.

19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано