A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Робота ЦОП Покровсько- Добропільського управління - сервісна допомога платникам податків

Дата: 13.01.2020 09:03
Кількість переглядів: 353

 

Сервісна допомога платникам податків -  один з пріоритетних напрямків роботи  Центрів обслуговування платників (далі - ЦОП) Покровсько - Добропільського управління.

Так за 2019 рік працівниками  ЦОП Покровсько - Добропільського управління було надано 36898 адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг та приймання звітності.

Найбільше послуг було надано  з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 21313, відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 7248.

28 громадян звернулися за внесенням до паспорту громадянина України відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

Фахівцями управління зареєстровано 914 платників єдиного податку та надано 1100 витягів з реєстру платників єдиного податку, видано 981 довідку про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюється органами доходів і зборів та 77 довідок про подану декларацію про майновий стан та доходи. Зареєстровано 701 книгу обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку та 1025 книг обліку доходів і витрат, які ведуть фізичні особи - підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, 2154 книги обліку розрахункових операцій та 329 розрахункових книжок. Зареєстровано 360 реєстраторів розрахункових операцій.

         

 Покровсько – Добропільське управління

ГУ ДПС у Донецькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано