A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Зустріч з мешканцями сіл Золотий Колодязь та Кучерів Яр ...

Дата: 04.02.2020 09:58
Кількість переглядів: 910

 

Фото без опису

           

    Зустріч з мешканцями сіл  Золотий Колодязь та Кучерів Яр  сільського голови Шахівської сільської ради Володимира Миколайовича Кучеріненка, в. о. старости Тетяни  Сидоренко, депутатів сільської ради по виборчим округам Ірини Ляментовської,  Анжели Голубенко та Володимира Кулешова відбулася 31 січня 2020 року.

   В ході зустрічі актуальними до обговорення стали питання водозабезпечення по вулиці Квітковій, дороги по вулицям Патріотичній та Садовій, облаштування екологічних куточків по вулицям 1-ша Гвардійська та Квіткова з можливістю облаштування дитячими гойдалками, прибирання території пустих садиб, освітлення прибудинкової території багатоквартирного будинку по вулиці Шкільна, буд.12, поліпшення інфраструктури села Кучерів Яр та інші питання.  Володимир Миколайович та Тетяна Борисівна, уважно вислухавши всіх, надали ґрунтовні відповіді  та рекомендації.

     «Живе спілкування з людьми є невід’ємною складовою в роботі ради, що дає змогу ознайомитися з проблемами громади та окреслити шляхи їх вирішення», - наголосив сільський голова Шахівської  ОТГ, а на завершення подякував присутнім за участь у зустрічі та побажав плідної та злагодженої праці на благо громади.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано